Suroviny
- 1 balík okrúhlych piškót
- 1 kompót (marhuľa, broskyňa ...),
- 2 x 250g jemný tvaroh,
- 110g roztopeného masla,
- 1 x vanilkový cukor,
- 4 dl mlieka,
- 1 x želatína,
- 2 dl trstinový cukor,
- 1 vajce,
- 2PL kakao,
- 2 odmerky Micellar Casein
Postup
Najskôr 2 dl mlieka zmiešame so želatínou a necháme 30 min. postáť.
Na dno tortovej formy poukladáme piškóty namočené v kompótovej šťave. Do mixéra dáme napučanú želatínu, 2 dl vriaceho mlieka, tvaroh, maslo, vanilku, cukor a Micellar Casein.
Polovicu hmoty vylejeme na piškóty a poukladáme nakrájané ovocie. Do zvyšnej časti pridáme kakao, premixujeme a vylejeme na ovocie. Necháme stuhnúť, podávame na druhý deň.
Dobrú chuť. :)