Obsah
Potrebujeme
(na 4 porcie)
- 2 veľké zemiaky na pečenie
- 1/2 stredne veľkého póru
- 1 PL oleja
- 1 PL čerstvého masla
- 1/2 ČL soli
- 4 porcie filé
- 1 vajce
- 1 dávka Wellness Daily Protein - natural
- 1 pochúťková smotana
- 2 PL petržlenovej vňate
Postup
Olúpte zemiaky, umyte ich a potom nastrúhajte na strúhadle s najväčšími otvormi. Osoľte filé polovicou soli. Premiešajte nastrúhané zemiaky s pórom a vajcom. Na pekáč dajte maslo a urobte 4 kôpky z nastrúhaných zemiakov, póru a vajec. Na to položte filé, na vrch dajte znova cesto zo zemiakov a dajte zapiecť do rúry na 30 minút na 200°C. Zemiaky by mali byť pekne chrumkavé a sfarbené do zlato-hneda a ryby len varené. Zmiešajte proteín, pochúťkovú smotanu a petržlen. Podávajte k rybe.
Dobrú chuť!