Najdôležitejšie nie je ani tak množstvo prijatej potravy, ale jej zloženie.
Potrebujeme:
4 kuracie prsné rezne
olivový olej na potretie mäsa
2 ČL korenia na pečenie
Na šalát:
2 ks avokáda olúpané a nakrájané na kocky
2 lyžičky vínneho octu
2 lyžice nasekanej petržlenovej vňate
8 malých paradajok / žlté, červené /
1/2 póru
1 malá červená a biela cibuľa
podľa chuti stévia - prírodné sladidlo
Postup:
1. Grilovaciu panvicu rozpáľte na maximum.
2. Kuracie prsia potrite zo všetkých strán olivovým olejom a do mäsa votrite korenie.
3. Opečte štyri až päť minút z každej strany, aby mäso bolo mäkké a vnútri prepečené.
šalát:
1. Všetky ingrediencie na šalát zmiešajte v mise.
Podávajte spoločne: vždy časť šalátu a pokrájané kuracie mäso. Môžete použiť dressing s jarnou cibuľkou.
Dobrú chuť :)