Potrebujeme:
Základné cesto:
- 1 balík sušienok
- 50 gramov roztopeného masla
Plnka:
- 500 g tvarohu
- 3 odmerky Micellar Casein
- trošku chia semienok
- trochu mlieka- podľa potreby
- štipka stévie
- rumová esencia
Postup:
Keksíky si rozmixujeme v kuchynskom robote alebo mixéri na menšie kúsky. Pridáme roztopené maslo. Cesto vložíme do tortovej formy s priemerom cca 18 cm a rukou utľapkáme na hrúbku asi 1 cm. Pripravíme si plnku - tvaroh zmiešame spolu s 3 odmerkami Micellar Caseinu, pridáme štipku mlieka, stéviu, chia semienka a poriadne premiešame, aby sme dosiahli hladkú krémovú konzistenciu. Na vrch poukladáme jahody, prípadne iné sezónne ovocie podľa vlastnej chuti :-)
Cheeascake dáme stuhnúť do chladničky na niekoľko hodín.
Prajeme dobrú chuť! :-)
Prečo práve cheesecake s proteínom? Vedeli ste, že?
- V jednej dávke (30 g) získava konzument 100 % dávku proteínov, enzýmov, vápnika, horčíka, 200% vitamínu B12 a 70% z doporučenej dennej dávky vitamínov skupiny B
- Vie organizmus maximálne zasýtiť
- Obsahuje vitamín D3 ,ktorý je deficitný u všetkých ľudí (75%)
D3 sa získava z listovej stravy, živočíšnej a z pobytom na slnku, jeho nedostok sposobuje poruchy tvorby kosti, mäknutie kostí, zubov, nervového systému, činnosti srdca, poruchy rastu. Rizikoví ľudia sú s nedostatkom pohybu, tehotné ženy, s nedostatočným vstrebávaním živín (poruchy GITU) ochoreniami obličiek i pečene.
-
Micellar Casein je vhodný pri nedostatku vápnika a D3
-
vhodný je taktiež do musli zmesi, jogurtu, smotany- do plniek, do nepečených koláčov- do smoothies- do omáčiek- pudingov bez varenia- do zmrzliny- do vody - ako náhrada jedla (pri hlade)- na obohatenie vitamínov a minerálov- pri malnutrícii (nedostatočné vstrebávanie živín)- pre tých, ktorí sú naučení stále jesť- pre dobrú regeneráciu po ťažkom fyzickom vypätí- všade, kde chcete mať dlhšie zasýtenie, menej tuku a viac vitamínov a minerálov