Na prípravu potrebujete :
- šálka vlašských orechov (namočené, presušené)
- šálka strúhaného kokosu
- pol šálky čerstvých datlí
- jeden vanilkový lusk (vnútro)
- šťava z pol citróna + nastrúhaná kôra ak je bio
Všetky ingrediencie treba spracovať v kuchynskom robote s nožom v tvare S. Tak nám vznikne cesto, ktoré ľahko natlačíme na dno formy.
Mangový krém:
- šálka namočených kešu(200g)
- 1 zrelé mango
- pol avokáda – trocha agáve, podľa chuti
- 7PL kokosového oleja
- 2 odmerky Wellnes proteínu príchuť vanilka
Čokoládová poleva:
- kakaové maslo (cca.100g)
- kakao
- agáve
- lyžica kokosového oleja
Ingrediencie rozpustíme nad parou a dobre vymiešame. Krémom polejeme tortu a poukladáme naň ovocie podľa vlastného výberu.