Obsah
Potrebujeme
Na korpus:
- 180 g kokosovej múky
- 4 odmerky (60g) Lactofree proteín (príchuť vanilka-bourbon)
- 150 g masla
- 4 vajcia
- štipka soli
Na krém:
- 400g mäkký tvaroh
- 2 x Extra Mass Pudding (príchuť čokoláda)
- 2 odmerky Premium Protein (príchuť nugát)
- ¼ hrnčeka kakaa
- xylitol podľa chuti
- lyofilizované maliny
Na polevu:
- 100g čokoláda bez pridaného cukru
- 100 ml smotany na šľahanie
Postup
Všetko spolu zmiešame a natlačíme na dno tortovej formy, ktorú sme vyložili papierom na pečenie, alebo vymastíme olejom. Pečieme pri teplote 170°C cca 15 minút. Upečený korpus necháme vychladnúť.
Všetky suroviny na krém spolu vymiešame okrem malín. Nakoniec pridáme lyofilizované maliny. Krém nanesieme na pripravený vychladnutý korpus.
Cheesecake polejeme čokoládou a dozdobíme podľa chuti a fantázie.
Dobrú chuť!